5 октомври ?

От момента, в който кабинета на Пламен Орешарски подаде своята оставка, на дневен ред стои въпросът „Какво ще се случи на следващите избори?“. А българският човек си задава въпроса „Да гласувам ли или не, или ако да – за кого? И какво изобщо ще се промени?“. На втората част от въпроса всеки трябва да си отговори индивидуално, но винаги има какво да се направи.
Пример за това е „Прецакай #КОЙ“ (http://precakaikoi.bg/). За да не допусна грешка в обясненията, ще цитирам някои основни положения, с които българския гражданин е време да се запознае, за да не се налагат нови и нови предсрочни избори.

„На изборите през 2013 г. гласуваха 3 632 953 българи. По оценки на наблюдатели около 10% от тези гласове – 363 295, са били контролирани.Всеки доброволно подаден глас намалява влиянието на контролираните избиратели върху вота. Ти можеш да прецакаш #КОЙ. Присъедини се към нас.“

Препоръчвам да прегледате линка, и не забравяйте, че гласа ви е важен. И в унисон с днешната дата (06.09) – „Съединението прави силата“.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s